REGLAMENT

La sortida serà el diumenge dia 26 de març de 2017 de 5.00 h a 6:30 h del matí, al recinte del Monestir de Sant Cugat del Vallés. Els participants hauran de presentar un document identificatiu a la taula de control de sortida.

En el moment de formalitzar la inscripció, els participants que ho desitgin podran treure el corresponent tiquet de “tornada”, el qual serà lliurat a un responsable del control d’arribada. El preu del tiquet de tornada/autocar és de 9,00 €.

–     Els menors de 18 anys hauran de presentar una autorització dels responsables legals. Us en podeu descarregar un model aquí.

–     Els menors de 16 anys a més hauran d’anar acompanyats d’un major d’edat.

Itinerari: al control de sortida es lliurarà als participants que ho vulguin un llibret on constarà la situació dels controls, els horaris i el recorregut a seguir. Si voleu us el podeu copiar prèviament del blog de la Ruta.

L’itinerari estarà senyalitzat de la manera següent: de Sant Cugat del Vallès fins al coll de les Onze Hores cal seguir els senyals de pintura blanca i groga del PRC-31 (Camí dels Monjos). Del coll de les Onze Hores, passant pel monestir de Sant Llorenç (La Mola), cova del Drac, l’Obac i fins arribar al km. 47 (prop de l’estació de Vacarisses) hi haurà cartolines de color blanc i groc amb la inscripció “Ruta dels Tres Monestirs”. Des d’aquí fins al monestir de Montserrat, caldrà seguir els senyals de pintura blanca i vermella del GR-96 (Camí Romeu a Montserrat). Tota la ruta estarà reforçada amb les cartolines de la Ruta dels Tres Monestirs.

–     L’arribada de la caminada estarà situada a la plaça davant del cremallera del monestir de Montserrat, de les 13 h a les 19.30 h.

Un grup de l’organització (escombra) tancarà la Ruta tot coincidint amb l’horari de tancament de cada control, que serà estrictament l’indicat en el llibre de ruta. Seran neutralitzats tots els participants que hi arribin amb posterioritat.

–     Classificació: cal passar per tots els controls dins els horaris establerts i complimentar el full de ruta que serà lliurat en fer la inscripció. L’organització no es fa responsable dels qui passin pels controls fora dels horaris establerts.

–     Abandonaments: els participants que decideixin abandonar la prova tenen l’obligació de comunicar-ho al control on pleguin, o bé al telèfon de la Ruta, que consta en el full de control que es dóna a la sortida, per tal que l’organització n’estigui assabentada. En cas contrari l’organització declina tota responsabilitat.

–     Premi: es lliurarà un record commemoratiu a tots els participants que finalitzin la ruta.

–    Els participants autoritzen a l’organització la utilització de les seves dades personals a l’organització de la Ruta, la qual no les farà servir sinó per a les necessitats de l’esdeveniment.

–     Obligacions dels participants: és obligació de tot participant :

 • Fer la totalitat de l’itinerari a peu sense saltar-se cap control.
 • No embrutar o degradar l’itinerari, la muntanya o la natura en general.
 • Ajudar o prestar atenció als participants que ho requereixin i comunicar-ho a l’organització.
 • Seguir les indicacions donades per qualsevol membre de l’organització.

–     L’organització no es fa responsable dels accidents o danys que puguin rebre o produir els participants, si bé vetllarà per tal d’estalviar-los.

–    Els GOSSOS només es poden portar lligats i amb morrió, i sota la responsabilitat del propietari.

–     Avituallaments. Cada participant haurà de portar motxilla per a les seves necessitats; això no obstant, l’organització comunica que a cada control (excepte als controls sorpresa i al control núm. 3 de la Mola) hi haurà beguda i menudalles per als participants.

Als controls núm.2 i 4 es donarà un entrepà, beguda i fruita a tots els participants.

–     “Les deixalles cap a casa”.

–     Es recorda la prohibició de fer foc.

–     Es recomana portar llanterna i calçat adequat.

–     Durant la ruta hi haurà controls sorpresa.

–     El mal temps no serà obstacle per a la celebració de la ruta. Això no obstant, l’organització es reserva el dret de modificar tot allò que cregui convenient per al millor funcionament de la ruta, i fins hi tot la seva suspensió.

–     El fet d’inscriure’s implica l’acceptació d’aquestes normes.

Anuncis

20 respostes a REGLAMENT

 1. Rubén Lanau ha dit:

  Bon dia,
  Referent a la classificació, es podrà consultar el temps de pas per els controls o la posició? Tinc en compte que no es una cursa, pero aquesta información pot ser útil per a gestionar millor el ritme en anys vinents.

 2. Humbert Aguilar ha dit:

  en el tema dels bocatas, si-us-plau, lo millor que podeu fer, es no donar-los, dir a la gent que ho porti fet de casa, va ser deplorable, el pa dur com un pedra…….i no exagero……

 3. crescenci ha dit:

  No es normal que se valla bajando por un corriol, con precaución, y te vengan las clásicas personas que tengas que apartarte porque van corriendo y encima con presión.Conste que yan llevo 14 matagalls, una cap de Rec, etc…soy un caminador muy experimentado. con muchos kms a mi espalda.

 4. Marta ha dit:

  Vaig fer per 1º vegada aquesta ruta en el 2015 i tot i no poder-la acabar i haver-me de quedar a Monistrol per un acúmul de circumstàncies….entre elles la pluja durant gran part del camí…la vaig trobar molt ben organitzada, Felicitats!!! L’únic que no vaig trobar correcte és que no et donin “la samarreta” de record o el detall fins l’arribada, ja que hi ha molta gent que no pot arribar-hi, i no perque no vulgui i ho desitgi, i aleshores es queda sense el record i això que es pot dir que ja ho paguem amb la inscripció que tampoc és de les més barates que hi ha…crec que haurieu de donar l’oportunitat a tothom per adquirir el record sigui el mateix dia o a posteriori ja que per a molts no només és algo material….sino un recordatori de l’esforç i la lluita empleats en aquest dia. Moltes Gràcies a tota l’organització.

 5. Josep Manel ha dit:

  Una ruta perfecta, nos fue muy bien. Felicitar a la Organización, los avituallamientos PERFECTOS!!!, mucho mejor que en caminadas más famosas. Todo bien, lo único el tiempo que subiendo a Montserrat nos diluvió durante toda la subida. HASTA EL 2017!!!. UN SALUDO.

 6. Martina ha dit:

  Aquest ha sigut la primera vegada que he fet aquesta ruta i m’agradat molt, ha sigut dura però ha valgut la pena. Els avituallaments crec que no han estat a l’altura, només hi havia vegudes i taronges. El de l’esmorzar i el,dinar son els únics que s’han salvat la resta no han estat bé.
  Salutacions.

 7. Gema Bock ha dit:

  Sí , es lliure.Pots sortir entre les 5 i 6,30 hores. El primer abans de creuar la carretera de SAnt Quirze, el segon baix d’un pont del qual no recordo el nom, abans de Matadepera, el tercer a Matadepera, el quart a la Mola, el cinquè a la torre de l’angel, el sisè a l’obac, el setè a Vacarises, Monistrol i Montserrat. Però t’ho dic de memòria, hi ha a prop transport públic per si ho deixes, però has d’ avissar a l’organització. Molta sort.

 8. Hola, és la primera vegada que hi participo i tinc alguns dubtes. Entenc que l’horari de sortida és lliure, entre les 5 i les 6’30, oi?. I un segon aspecte; els qui l’heu feta, sabeu en quins punts o poblacions es troben els controls?
  Moltes gràcies.

 9. Manel ha dit:

  jo camino, no corro
  he participat en marxes (curses) on més aviat la majoria corre.
  M’ho he passat de conya. Espero no haver molestat a ningu que corres ni m”ha molestat ningu dels que corria. Sempre bon rotllo.
  Gema, estic segur que si has tingut mala experiencia amb algun corredor es més un accident, malentes, o cas extra-aïllat. Refia-te’n
  Malhauradament, els temps d’obertura dels controls no permetran a gairebé ningu correr 😦
  Salut a tots

 10. Sergi ha dit:

  Sinó podem conviure corredors i excursionistes, malament anem!

 11. Nark ha dit:

  Però el fet de còrrer no implica competició, simplement és la ilusió d’anar corrents fins a Montserrat, és un repte. El meu objectiu no és ser més ràpid que ningú, només gaudir del camí i la distancia…

  • Gema ha dit:

   Suposo que si ho veus d’aquesta manera com un repte o la ilusió d’anar corrents es tan legítim com la manera, anar caminant, gaudir de la natura, parlar amb la gent de la ruta, i ser la última, com casi sempre he quedat i de la qual cosa estic molt satisfeta. Perque coneixes molta gent i fas amics.

   • Josep Manel ha dit:

    El meu repte es poder arribri encara que sigui al costat teu Gema, mai he fet aquesta caminada. Me agradaria que en diguesis si et necesita un a forma fisica molt forta o que s’ha de fer per arribari. MOLTES MERÇES

 12. Gema Bock ha dit:

  Qui vulgui còrrer que faci altres probes i no deteriori l’esperit d’aquesta ruta.

 13. Nark ha dit:

  Es pot fer corrents o córrer pot causar la desqualificació?

  • 3monestirs ha dit:

   Córrer no desqualifica, però segons la velocitat a què vagis et pots trobar algun control que encara no estigui obert i, per tant, no constarà que hi hagis passat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s