INSCRIPCIONS

Volem recordar que el dia de la Ruta NO es faran inscripcions.

Les inscripcions es podran fer de l’1 de juliol a l’ 8 de setembre, per internet als següents enllaços:

LA DE 53km

LA DE 47km

 o també a les secretaries de les entitats organitzadores. El pagament per internet es fa amb targeta de crèdit. Després del 15 d’agost, fins al límit de les 600 inscripcions, el cost s’incrementarà de 6€.  NO S’ADMETRAN INSCRIPCIONS FORA D’AQUESTES DATES, NI EL DIA DE LA SORTIDA.

En cas de cancel·lació de la seva inscripció es pot retornar el 50% fins a 30 dies abans, i el 25% fins a 7 dies abans. Després no es podrà acceptar cap anul.lació, excepte casos de força major amb justificació mèdica. En cap cas es retornarà l’import de l’autocar.

L’organització tancarà la inscripció en cas d’arribar als 600 inscrits.

Els participants han de valorar que pel quilometratge i els desnivells és una prova de certa duresa, que demana un esforç notable i que exigeix estar en condicions físiques adequades.

El preu de la inscripció, que és de 24 € per als no federats i de 19 € pels federats a la FEEC amb carnet mínim “A”,  inclou també una assegurança col.lectiva d’accidents i rescat, segon normativa legal. En el moment de formalitzar la inscripció, els participants que desitgin tornar amb l’autocar de l’organització hauran de treure el corresponent tiquet de “tornada”, el qual serà lliurat a un responsable del control d’arribada. El preu del tiquet de tornada/autocar a Terrassa o a Sant Cugat és de 10,00 €. Els que demanin autocar hauran de fer un ingrés de 19+10 € (o 23+10). Després del 25 d’agost s’incrementarà de 6€ per major costos de l’organització.

Després del 27 d’agost el preu, tan pels federats (FEEC) com pels no-federats, s’incrementarà de 6€.

Els menors de 18 anys hauran de presentar una autorització dels responsables legals. Els menors de 16 anys hauran d’anar acompanyats d’un major d’edat. Us en podeu descarregar un model aquí.

El fet d’inscriure’s implica l’acceptació del reglament de la Ruta.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s