INSCRIPCIONS

Volem recordar que el dia de la Ruta NO es faran inscripcions.

Les inscripcions es podran fer del 6 de febrer al 21 de març  mentre hi hagi places, per internet a l’enllaç https://www.inscripcions.cat/rutatresmonestirs2017/
 o també a les secretaries de les entitats organitzadores. El pagament per internet es fa amb targeta de crèdit. NO S’ADMETRAN INSCRIPCIONS FORA D’AQUESTES DATES, NI EL DIA DE LA SORTIDA.

L’organització tancarà la inscripció en cas d’arribar als 800 inscrits.

Els participants han de valorar que pel quilometratge i els desnivells és una prova de certa duresa, que demana un esforç notable i que exigeix estar en condicions físiques adequades.

El preu de la inscripció, que és de 17,00 € per als no federats i de 14 € pels federats. inclou també una assegurança d’un dia. En el moment de formalitzar la inscripció, els participants que desitgin tornar amb l’autocar de l’organització hauran de treure el corresponent tiquet de “tornada”, el qual serà lliurat a un responsable del control d’arribada. El preu del tiquet de tornada/autocar és de 9,00 €. Els que demanin autocar hauran de fer un ingrés de 26/23 € (17/14 + 9).

Els menors de 18 anys hauran de presentar una autorització dels responsables legals. Els menors de 16 anys hauran d’anar acompanyats d’un major d’edat. Us en podeu descarregar un model aquí.

El fet d’inscriure’s implica l’acceptació del reglament de la Ruta.

Anuncis

4 respostes a INSCRIPCIONS

 1. Beatriu Roca ha dit:

  S’agraeix la disculpa per part de la organització en relació a la mala qualitat dels entrepans oferts durant la ruta. Tot i així, no em puc estar de fer el comentari per escrit. La trascendència d’aquest fet és molt important. Tantes hores d’esforç fisic sense ingerir aliments en bones condicions pot tenir consequències greus. Em pregunto si en alguna de les edicions passades, s’havia donat el cas de intoxicació per la botifarra cuita per personal sense permís de manipulació aliments?

 2. Gema Bock ha dit:

  Jo la he fet des que es va fer la tercera edició, i espero poder fer-la fins que pugui. La edat, passa per tothom igual . És una experiència única, no tan sols per la excel´lent organització, sino , perque des que vaig començar a fer-la , mai no he sentit que fos una prova competitiva, i ha molt companyerisme i això ànima molt.
  Es molt interessant la història que té aquesta ruta , podeu trobar-la en punts de Sant-Cugat.
  Fins aviat.

 3. Carmen Estevez ha dit:

  No la he hecho nunca… pero me hace tanta ilusión

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s