BENVINGUDA

Benvinguts a la XVII RUTA DELS TRES MONESTIRS, que amb periodicitat biennal organitzem diverses entitats excursionistes del Vallès Occidental.

Enguany, com a l’edició del 2019, hi haurà també una variant que es descriu més avall.

I, MOLT IMPORTANT:

El sistema dels controls es farà amb un xip que anirà enganxat al full de ruta i que agilitzarà la sortida, els controls i l’arribada. A més l’organització tindrà tota la informació del pas dels participants a tot els controls del recorregut en temps reals. El sistema és de la empresa NO-LÍMIT.  Per poder seguir la caminada tan pel participant com pels familiars, s’aconsella descarregar l’ app LiveRun de LiveTrail.

També per descarregar el diploma de participació.

XIP RUTA TRES MONESTIRS

Un regal molt útil: got d’acer de 200cc de capacitat a totes les persones participants. Es donarà a la sortida per reduir residus als avituallaments

I, als que finalitzin la caminada, es farà entrega d’un regal a record de la seva participació (veure foto), també de gran utilitat

L’itinerari de l’edició del 2021, de 52,74 km, és el següent:

MONESTIR DE SANT CUGAT DEL VALLÈS,  plaça Octavià, C/ Major, pont sobre l’autopista, coll de Can Camps, coll de Can Viver, coll de la Creueta, coll del Pujol Blanc, barri de Can Parellada, Can Torrella del Mas, cementiri de Terrassa, barris de Torre-sana, la Grípia, Can Montllor i Sant Llorenç, ermita de Santa Magdalena del Puigbarral, Matadepera, la Pedrera de l’Angelet, collet dels Tres Termes, coll de les Onze Hores, canal dels Monjos, els Quatre Camins de Can Pobla, Horts dels Monjos, la Mola, MONESTIR DE SANT LLORENÇ DEL MUNT, Cova del Drac, Can Robert, torre de l’Àngel, coll de la Riba, torrota de l’Obac, Casa Nova de l’Obac, alzina Teresa, les Vendranes, Can Lleonard, coll de la Torrota de Vacarisses, Vacarisses, cementiri, estació RENFE de Vacarisses, Hostal del Palà, Hostal de la Creu de la Guardiola, el Llobregat, Monistrol de Montserrat, la Font Gran, la Bestorre, camí dels Pelegrins, MONESTIR DE SANTA MARIA DE MONTSERRAT.

L’itinerari “CURT” de l’edició de 2021, de 46,92 km, i amb 1.100 m menys de desnivell positiu i negatiu ACUMULATS, és el següent:

MONESTIR DE SANT CUGAT DEL VALLÈS,  plaça Octavià, C/ Major, pont sobre l’autopista, coll de Can Camps, coll de Can Viver, coll de la Creueta, coll del Pujol Blanc, barri de Can Parellada, Can Torrella del Mas, cementiri de Terrassa, barris de Torre-sana, la Grípia, Can Montllor i Sant Llorenç, ermita de Santa Magdalena del Puigbarral, Matadepera, (desviament pel camí de la Riera de les Arenes), torre de l’Àngel, coll de la Riba, torrota de l’Obac, Casa Nova de l’Obac, alzina Teresa, les Vendranes, Can Lleonard, coll de la Torrota de Vacarisses, Vacarisses, cementiri, estació RENFE de Vacarisses, Hostal del Palà, Hostal de la Creu de la Guardiola, el Llobregat, Monistrol de Montserrat, la Font Gran, la Bestorre, camí dels Pelegrins, MONESTIR DE SANTA MARIA DE MONTSERRAT.

Bona Ruta dels Tres Monestirs per a totes i tots!

ORGANITZEN:
Club Muntanyenc de Sant Cugat del Vallès
Centre Excursionista de Castellar del Vallès
Excursionistes.cat de Terrassa Club

      Centre Excursionista de Terrassa

Centre Muntanyenc Sant LLorenç de Terrassa

Club Muntanyenc de Terrassa
Centre Excursionista de Mura
Secció Excursionista del Club Natació Terrassa

4 respostes a BENVINGUDA

 1. Carles Castell ha dit:

  Moltíssimes gràcies un any més per la fantàstica organització. La implicació i amabilitat de tots els voluntaris va ser el millor de la ruta, com sempre!
  Posats a plantejar millores, us proposaria estudiar com es pot reduir la utilització de plàstics d’un sol ús (got, plats, coberts…) que eren presents a tots els controls. Es podrien fer servir alternatives, com els materials de cartró, i convidar els participants a portar els seus estris, com ja feien alguns.
  Moltes gràcies de nou i espero tornar-nos a veure d’aquí a dos anys!

 2. Verónica ha dit:

  Gràcies a tota la organització!! un any més la caminata acabada, un gran repte. Gracies a tots!

 3. Margarita ha dit:

  Gracias a todas las personas que hacen posible esta gran caminata. El gran esfuerzo físico se olvida al llegar a los avituallamientos y más al llegar al último crontol, que esperan y animan a cada participante. 😊

 4. carles ferrer ha dit:

  un cop fet volia agrair a tota la organitzacio i especialment a la gent que estava als controls. Moltes gracies!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s